Reactie van Addy en Bart Jan
Voor ons 25 jarig huwelijk vonden wij het demofilmpje van Skip The DJ op internet. Wij werden meteen gegrepen door het gevarieerde repertoire en het enthousiasme dat zij uitstralen. Wat een swingende muziek met prachtige stemmen, waarbij de overige muzikanten zeker niet vergeten mogen worden!
Ons enthousiasme voor deze band werd alleen maar groter nadat wij ze hebben horen spelen op een repetitie avond en een tijdje met de bandleden hebben gesproken. Het zijn naast goede muzikanten ook nog enorm aardige mensen!
Gisteravond heeft het feest plaatsgevonden, en al onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Wat een geweldige muziek. Een perfecte opbouw van het feest, en de hele avond heeft de dansvloer volgestaan!
Mede dankzij Skip The DJ hebben wij een fantastische feestavond gehad waar nog lang over nagepraat zal worden!

 

Reactie van Emiel & Maudy
Gisteravond hebben wij samen met Skip The DJ ons huwelijksfeest gevierd. Het was helemaal ge-wel-dig. Swingend, afwisselend en ook de muziek tijdens de pauzes was precies op onze wensen afgestemd.
We hebben al veel reacties gekregen en de meest gehoorde opmerking:” wat een top band”. Speciale complimenten voor de uitvoeringen van get lucky en blurred lines.
Emiel en Maudy uit Enkhuizen.

 

Reactie van Jerry
Beste bandleden,
Het was in 1 woord Fantastisch!!!
We willen iedereen bedanken die van ons bruiloftfeest een topfeest hebben gemaakt.
We wensen jullie heel veel succes verder!
Vriendelijke groet Jerry & Elke

 

Reactie van Lotte
Skip The DJ heeft er een feestje van gemaakt! Ons feest was te gek, na een prachtige dag ook nog een mooi feest. Wat wil je als bruidspaar nog meer?!
Bedankt Skip The DJ!

 

Reactie van Angelique
Afgelopen vrijdag was de 2e keer in één maand dat ik heb mogen genieten van Skip The DJ! De eerste keer was bij ons huwelijk en deze keer op een bedrijfsfeest.
Het was wederom een groot succes, Skip The DJ is een coverband die met zijn tijd mee gaat en continue de nieuwe nummers uit de hitlijsten oppikt, en dit ook nog eens op een hoog niveau !

 

Reactie van Marco & Angelique
Al onze gasten waren laaiend enthousiast over het geweldige optreden van Skip The DJ tijdens ons huwelijksfeest op 30/5 in Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn.
Speciaal voor ons hadden ze All of Me van John Legend ingestudeerd (dit nummer was het thema op onze trouwkaart), dit werd fantastisch door hen uitgevoerd.

 

Reactie van Rogier en Marloes
Wauw! Op onze bruiloft heeft Skip The DJ ons een fantastisch feest bezorgd! Ze hebben vol enthousiasme meegewerkt aan onze openingsdans, en vanaf dat moment ging het feest los. Ze speelden ontzettend goed in op het publiek, en kregen iedereen aan het dansen met hun uitgebreide repertoire. We hebben van ongeveer al onze gasten complimenten ontvangen over deze band… Zeker aan te bevelen dus!


Posted in Uncategorized.